Presentation av årets medhjälpare i simskolan

Simskolan är en härlig tradition inom LFT och genom åren har flera medlemmar engagerat sig i simskolan som simlärare eller assisterat simläraren och hjälpt till med barnen i vattnet och på land.

I år har vi Ylva Stach som har huvudansvaret som simlärare, och till sin hjälp har hon dessa tre härliga ungdomar!

Presentation Vera

Hej! Jag heter Vera Järnek och är född 2006. Jag bor i Halmstad med mina föräldrar (Anders och Louise) och mina två småsyskon (Max och Siri). På fritiden tränar och tävlar jag i truppgymnastik och är även tränare för två små grupper.

Presentation Lova

Hej! Jag heter Lova Viebke och är 15 år. Jag bor med min mamma (Katarina) , pappa (Jens) och hund (Juni), men har även två systrar som har flyttat hemifrån. Jag jobbar som barnvakt och på min fritid tycker jag om att vara med kompisar och spela innebandy.

Presentation Rasmus

Hej! Jag heter Rasmus Brege. Jag är 21 år, född 2000. Jag älskar att träna och röra på mig och har spelat handboll i snart 15 år. Utöver det så studerar jag till Civilingenjör och lärare på KTH på vardagarna. Dom senaste åren har jag också varit med och hjälpt till på simskolan här ute på Lisö och ser fram emot att det blir lika roligt i år!