Presentation av årets simlärare

Här kommer presentationer av årets simlärare i simskolan

Rasmus Brege

Huvudsimlärare

Jag heter Rasmus Brege och är 22 år, född 2000. Jag studerar vanligtvis till civilingenjör och lärare men är också handbollsspelare för Täby Handbollsklubb på fritiden. Jag har gått på simskolan här ute varje år och var för nästan 7 år sedan med som assisterande simskolelärare för första gången.

I år blir det första gången som jag är utbildad simlärare och har dessutom klivit upp och blivit ansvarig. Jag är jätteglad över det och har stora förhoppningar för sommaren. Jag hoppas ni är lika taggade som jag så syns vi på simskolan!

Josefin Hydén

Simlärare

Hej! Mitt namn är Josefin Hydén och jag är 19 år gammal. På fritiden tycker jag om att träna och har provat ganska många sporter, men just nu håller jag mest på med ridning och dans. Jag jobbar också som simskolelärare och simtränare och har gjort i över 4 års tid nu. På dagarna pluggar jag på Sophiahemmets högskola i Stockholm till sjuksköterska. Jag är supertaggad på att vara tillbaka på simskolan på Lisö då jag har varit med två år tidigare men hade ett uppehåll förra året. Hoppas vi ses i sommar!

 

Lova Viebke

Assisterande simlärare

Hej! Jag heter Lova Viebke och är född 2006, alltså 16 år. Jag gillar att spela innebandy och är tränare för ett lag med tjejer födda 2008. Jag börjar gymnasiet i hösten och ska gå natur. Är taggad på ännu en härlig vecka med simskolan!

 

Vera Järnek

Assisterande simlärare

Hej! Jag heter Vera Järnek och är född 2006, 15 år. På fritiden gillar jag att träna gymnastik och är även tränare för en liten grupp födda 13-14. I höst har jag tänkt gå samhäll på gymnasiet. Jag hjälpte till vid simskolan även förra året och är övertygad om att det kommer bli minst lika skojigt i år!